Uutiset

28. laskiaisrieha järjestettiin
kauniissa pakkassäässä sunnuntain 11.02.

Hiihtokilpailun tulokset

Onnea kaikille hiihtoihin osallistuneille.

Tytöt 4 v. Aika

1. Milja O. 1.25,22

2. Roosa W. 1.36,66

3. Miina M. 1.54,28

Tytöt 5 v. Aika

1. Ruusu R. 44.55

2. Elli M. 1.25,60

3. Amelia O. 1.37,69

Tytöt 6 v. Aika

1. Sandra L. 1.10,47

2. Iiris H. 1.17,63

3. Mila A. 1.32,22

Tytöt 7 v. Aika

1. Helmi S. 1.25,47

2. Elena V. 1.30,59

3. Vilma T. 1.31,00

Pojat 4 v. Aika

1. Otso H. 1.31,75

2. Ropi K. 1.43,59

3. Luukas K. 2.43,97

Pojat 5 v. Aika

1. Veikko T. 53,5

2. Eelis L. 1.14,13

3. Aulis I. 2.00,41

Pojat 6 v.

1. Samuel K. 51,44

2. Aatos H. 58,75

3. Juuso K. 1.09,65

Pojat 7 v.

1. Lauri M. 1.03,00

2. Arvo R. 1.03,08

3. Halti K. 1.05,17

Noutamattomat palkinnot voi kysyä ajanottaja Kari P. puh. 040514110

Perinteinen 27
Lasten Laskiaisrieha 2023
uutiset
Lähes 100 lasta osallistui hiihtokilpailuun. Tässä tulokset

Tulokset 2023

Joka sarjasta kolme parasta saivat palkinnon. Mikäli et ollut palkintojakotilaisuudessa ja jäit saamatta palkinnon, ota yhteytta Urho Etelämäkeen, 0400 455797
Concarit Usmin maisemissa patikoimassa 26.09.2021

Sunnuntaina 26.9.2021 Usmin järven patikkaretki johon osallisui 27 urheaa patikoitsijaa. Ladun majalla Hyvinkään seurakuntatarjosi makkarat ja kahvit josta matka jatkui Kaksoislampien kauttalähtöpisteeseen. Reitin pituus oli noin 8,5 km lähtien uimarannan parkkipaikalta Pontevan majan kautta Piilolammelle, Iso-Kypärään ja sieltä Ladun Majalle. Matkan kesto aurinkoisessa ruskasäässä oli lähes 4 tuntia. Iso Kiitos Hyvinkään Seurakunnan pastorille Anne Blumqvistille, että saimme myös seurakunnan mukaanjärjestelyille.


Concarit pyöräretkellä Kaali-Kallen farmille

Pyöräretkellä kertyi matkaa 25 km.

Perillä Kalle tarjosi kaalimehua.Legendaarinen puurtaja Matti Juppe Honkakangas 80 v 21.08.2021

Vuosikokous 2020

Minna Jossandt jatkaa Concareidn puheenjohtajana

Villa Sahis oli valikoitunut Concareiden vuosikokouksen pitopaikaksi. Pandemiasta johtuen ainoastaan 6 jäsentä oli paikalla ja lopuille jäsenille oli rakennettu Teams-yhteydet. Kokouksen puheenjohtajana toimi Mauri Keinänen.

Viime tilikautena Concarit pystyivät toteuttamaan vain Laskiaisriehan sekä 25v.-juhlaottelun Eduskunnan Urheilukerhoa vastaan yhdessä Hyvinkään kaupungin kanssa. Kesäteatterit ja maaottelumatkat siirtyivät tulevalle kesälle, mikäli epidemiatilanne sen vaan mahdollistaa. Toimintasuunnitelmasta löytyvät edelleen golf, keilaus, Mimmien harrastesarjat sekä miesten 40 ja 50v. vuotisten jalkapallojoukkueet. Samoin Iki-Concareille ja Iki-Ihanaisille on suunnitelmassa kirjattu lukuisia tapahtumia kulttuurin ja liikunnan parissa.
Hallituksessa ei tapahtunut henkilömuutoksia, joten puheenjohtajana jatkaa Minna Jossandt, sihteerinä Reija Riikonen ja rahastonhoitajana Jarmo Alander. Muina hallituksen jäseninä jatkavat Pekka Laine, Pekka Pekaristo, Niilo Nieminen, Marko Tiikkaja, Pentti Paasonen ja Urho Etelämäki.Jäsenmäärä oli edelleen kasvussa ollen tällä hetkellä 292.
Concari Mauri Keinänen

9.3.2021

Mauri Keinänen on helmikuun HyPSiläinen. OP Uusimaa palkitsee Maurin sporttisella lahjakortilla Hyvinkään Intersportiin.

Hyvinkään Palloseuran pitkäaikainen kumppani Uudenmaan Osuuspankki palkitsee tänä vuonna joka kuukausi kuukauden HyPSiläisen. Kuukauden HyPSiläinen on joko kuluneen kuukauden aikana erityisiä ansioita niittänyt tai seuran toiminnan eteen erityisesti ahkeroinut seuratoimija, tai jo pitkän aikaa seuran eteen puurtanut, ehkä aiemmin pienemmälle huomiolla jäänyt arjen ahertaja.

Kuukauden HyPSiläinen palkitaan OP Uusimaan sponsoroimalla lahjakortilla paikallisen yrittäjän palveluihin pyrkien huomioimaan palkittavan tarpeet ja mielenkiinnon kohteet.

Mauri Keinänen on helmikuun hypsiläinen

Helmikuun hypsiläinen on Mauri Keinänen, jonka elämäntyö Hyvinkään Palloseuralle ja ei pelkästään hyvinkääläisen, vaan koko suomalaisen futiksen eteen todella ansaitsee huomioimisen. Viimeisimpänä ansionaan Mauri inventoi seuran vuosia käytössä olleen varaston, jonka inspiroimana hän innostui jopa aloittamaan Hyvinkään Nappulaseuran historiikin rakentamisen.

- "Maurin kaltaiset tunteen palolla ja aidolla intohimolla seuraan sekä futikseen suhtautuvat henkilöt alkavat olemaan jo harvinaisuuksia. Mauri tarttui esim. tähän varaston inventaarioon sellaisella sitoutumisella, että toivottomaksi itse kokemani homma oli kunnossa suunnilleen viikossa. Taisi toki homma olla Maurille itselleenkin mielenkiintoista, sillä varastolla käydessäni pääsin itsekin mukaan hänen käymälleen muistojen matkalle monien tarinoiden muodossa. Inventaarion lisäksi varastosta löytyi seuralle ihan uusi, no varasto, sillä tavaraa lähti kierrätykseen useita peräkärryllisiä ja pakettiautokuormia", kiittää HyPS:n toiminnanjohtaja Janne Bruun.

Maurin toimesta myös toisen seuraikonin Matti Honkakankaan keräämää aineistoa päästiin käymään läpi ja keräämään talteen tulevia seuratoimijasukupolvia varten.

Jalkapallon monitoimimies

Mauri Keinäsen jalkapallon ansioluettelo hakee vertaistaan.

Siirtyminen jalkapalloharrastajasta jalkapallotoimijaksi tapahtui 1960-luvun lopulla, jolloin Mauri oli perustamassa Top Club Hyvinkää -seuraa, jossa toimi perustamisen jälkeen myös seurasihteerinä pelaamisen ohessa.

Hyvinkään Palloseuran tehtäviin hän liittyi vuonna 1974 jatkaen erilaisissa luottamustehtävissä aina vuoteen 2008 saakka. Tuon yli 30 vuoden aikana hän toimi edustusjoukkueen joukkueenjohtajana, lukuisissa seuran valiokunnissa ja hallituksessa, jossa myös varapuheenjohtajan roolissa.

Hyvinkääläisen jalkapallon eteen hän teki pitkän rupeaman myös lasten liikuttamiseen erikoistuneessa Hyvinkään nappulaseurassa 1970- ja -80-luvuilla, minkä lisäksi myös Riihimäen ja Hausjärven puolella on saatu paikallistoiminnassa nauttia maurin asiantuntemuksesta ja intohimosta.

Mauri on toiminut aktiivisesti myös valtakunnallisen jalkapallon kehittämisen parissa. Hänellä on vuosien kokemus jalkapallon valtakunnallisten järjestöjen, Suomen Nappulaliigaliiton, Suomen Jalkapallovalmentajien liiton, Palloliiton Uudenmaan piirin, sekä Suomen Palloliiton erilaisista luottamustehtävistä.

Lisäksi Mauri on kunnostautunut useiden hyvinkääläisten jalkapallotapahtumien, nuorisomaaotteluiden ja mm. Kultainen Kirves -parlamenttiturnauksen järjestelytehtävissä.

Nykyään Mauri toimii edelleen aktiivisesti HyPS Concariklubin tehtävissä järjestäen mm. futismatkoja ja tapahtumia Concari-jäsenistölle.

Hyvinkään Palloseura onnittelee Mauria ansaitusta kuukauden hypsiläinen -palkinnosta ja kiittää nöyrimmin hänen antamastaan panoksesta seuran ja hyvinkääläisten hyväksi.

Concarit 25 vuotta


Cocarit patikoi 14.10.2020

Aamulenkki Vaskivuoren luontopolulla Usmissa. Porukalla matka taittui joutuisasti.

Paparazzi Mauri nappasi kuvan Mätälammella.

Korona epidemia

HyPS on avannut tukipalvelun, josta voi pyytää apua päivittäisiin asioiden hoitamiseen.

Lisätietoa tukiverkosta

Kultainen Kirves Hyvinkäällä 2019

Parlamenttiturnauksen Kultainen kirves-palkinto jäi Hyvinkäälle.

Hyvinkään kaupungin joukkue vei 10. voittonsa.
Pikaisella aikataululla koottu HyPS Concareiden joukkue sijoittui hopealle. Joukkueessa pelasi 5 Concari Mimmiä.
Kolmas sija meni Tallinnan kaupungille
Hyvällä pelillä ja ministeri vahvistuksin Suomen eduskunta jäi neljänneksi.


Vappu Piknik 2019

Concarit viettävät riehakasta Wappua Willantorilla.

Kunniajäsenet

HyPS Concariklubi ry.n perustajajäsen Mauri Keinänen ja nykyinen puheenjohtaja Urho Etelämäki kutsuttiin Suomen Palloliiton Uudenmaan piirin kunniajäseniksi 13.11.2018 piirin syyskokouksessa Tuusulassa.

Uudenmaan piirillä on ollut vain yksi kunniajäsen FC Hongan Raimo Konkola ja nyt hyvinkääläiset Maukka ja Urkki ovat mukana tässä harvinaisessa ryhmässä.

Samassa kokouksessa huomioitiin myös Concari Risto Rissasta Uudenmaan piirin Kultaisella ansiolevykkeellä n. 13.

Edesmennyt HyPSiläinen ja Concari Eino Jokinen on jo aijemmin saanut piirin kunniapuheenjohtajan arvonimen ja HyPS Concari, Matti, Juppe, Hongakangas ainaisjäsenyyden.

Näin voimme todeta vuosien saatossa Hyvinkään Palloseuran ja Concareiden saaneen suurta arvostusta Uudenmaan piirin puolelta.

Concarit Pietarissa 14 - 16.09.2018

Tämä joukko kävi Pietarissa. Näkemistä ja kokemista paljon suuressa miljoona kaupungissa. Puistoja, palatseja, kirkkoja, kanavia ym.Concarit Lahdessa

Lahden Radio- ja TV-museon portailla


20. KULTAINEN KIRVES TALLINASSA 26.05.2018

Concarifanit Ale Cog Areenalla

Urkki Tallinan tv:n haastattelussa

20. Kultainen Kirves-turnaus sai arvoisensa toteutuksen kun samalla juhlittiin Viron 100-vuotista taivalta. Bussilastillinen pelimiehiä ja -naisia Eduskunnan Urheilukerhosta ja Hyvinkään kaupungin joukkueesta sekä edustava ryhmä Concareita. Loppuottelussa Riigikogu voitti Hyvinkään 2-0 ja pronssiottelussa Tallinnan kaupunki oli Eduskunnan Urheilukerhoa parempi 3-0. Myös Tallinnan television uutistoimittajat olivat paikalla tehden illan pääuutislähetykseen lähes kahden minuutin jutun.Seuraava Kultainen Kirves-turnaus pelataan Hyvinkään Urheilupuistossa 8.6.2019

LASKIAISRIEHA 11.02.2018

Hiihtokilpailun palkitut. Jokaisesta sarjasta 3 ensimmäistä palkittiin. Mikäli et ollut vastaanottamassa palkintoa, niin voit sen noutaa Willan Infosta.Concareiden Ystävänpäivän myynti.Willassa, Cittarin aulassa 02 - 14.02Myytävänä postikortteja, makeisia ja pieniä lahjatavaroita.

Willan Suuri Joulutivoli

Tapahtumapaikka Willan tori
ke 20.12. - pe 22.12.2017 klo 16-20
Paikalla Tivoli Sarjola - Joulupukki & Muori
lögiä, räiskäleitä ja makkaraa, kahvia ja joulupipareita, metrilakuja, ongintaa, arpajaiset, kuusimyynti
yms. oheisohjelmaa

Concarit eduskunnassa 24.10.2018

Eduskunnan puhemies Maria Lohela kutsui kaupunginjohtaja Jyrki Mattilan ja Concarit tutustumaan uudistettuun Eduskuntataloon. Samassa tilaisuudessa Eduskunnan Urheilukerho luovutti Concareille korkeimman mahdollisen huomionosoituksen kiitoksena monivuotisesta yhteistyöstä. Tästä SUURI kiitos kaikille Concareille ja Leideille - keväällä jatketaan (26.-27.5.2018) Tallinnassa.

Klikkaa tästä kirjoittaaksesi tekstiä

Eduskunnan urheilukerhon huomionosoitus

HyPS - Concareille

Concarit-Zoom 1-2. Paavilaisen Ollin 70v. juhlaottelu.

7.10.-17 Villa Parkilla, HyPS

Zoom: Olli Paavilainen , Martti "Mara"
Kuusela, Peter "Pete" Lundqvist, Claes "Clasu" Olsson, Tom
"BoBi" Pulkkinen, Saku-Pekka Sundelin, Jan-Christian "JC"
Söderholm, Timo Villanen, Ville Heinonen, Jukka "Jude" Suominen, Timo
Simonen ja Juha "Kane" Kanerva

HyPS Concarit: Ari Alajoki, Marko Tiikkaja,
Tuomo Haverinen, Petri Kurki, Jari Gärdström, Kari Syrjänen, Tapio Puputti,
Jani Vartia, Jaakko Alaviuhkola, Kim Sundström, Rauno Lappalainen, Jyrki
Hämäläinen, Jussi Laitinen, Ami Latostenmaa, Heikki Laiho ja Olavi LottonenIn Memoriam

HyPS:n ja Concareiden perustajajäsen

Ensio "Enska" Toivonen

s. 25.1.1930 Hyvinkää

k. 14.5.2017 Hyvinkää

Concarit 10.05.2017

Unelmien liikuntapäivä

Patikkamatkalla Iso-Haiskarissa

Mauri ja Inkeri, Nipa ja Lehte, Henna ja Jussi, Mirja sekä Urkki ja Pirjo

Taukonuotiolla Iso-Haiskarissa.